Top clubavond met Broers Mulder!

Inderdaad, een erg fijne clubavond in Minnertsga!

De avond begon met een verfrissend en enthousiast verhaal van de voorzitter over de club. Vervolgens had, in afwezigheid van Niels Zeeman, deze keer Leo Veldhuizen de spelregelvragen voor ons paraat. Sommige wat lastiger, anderen eenvoudiger… de broers hadden i.i.g. alles goed.

Juist, de broers. Siemen en Christian Mulder, beide aanstormend topprof in het betaald voetbal (ze fluiten er al langere tijd, maar de weg naar de echte top is best lang blijkt), hadden zich bereid gevonden naar Minnertsga af te reizen. Een mooi verhaal over de opbouw van hun carrières, de verschillen tussen beide mannen, de aanpak binnen de KNVB, de media en situaties waar ze van geleerd hebben (erg fijn, die zelfreflectie). Een presentatie die zeer interactief was en ook zeer gericht op ons als scheidsrechters in het amateurvoetbal. Hoewel onze penningmeester Djurre Zijlstra natuurlijk ook in het betaald voetbal acteert. Leuk was dat hij ook in 1 van de getoonde situaties/beelden actief was.

Complimenten aan de heren Mulder voor dit zeer prettige verhaal!

Wellicht later meer foto’s…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.