Bestuur weer compleet na ALV van 2 maart 2017

Onder applaus van de leden is het bestuur weer een 5-tal geworden. Omer Al Alawi is door de leden als vijfde bestuurslid benoemd. Omer zal zich met name richten op nieuwe jonge aanwas (talenten) en social media/website.

De ALV van 2017 was zeker niet de best bezochte ooit. Slechts een kleine 20 man waren aanwezig om traditiegetrouw de voorzitter van (fusieclub) Fc Harlingen de avond te horen openen. Een mooi complex in Harlingen, maar al snel weer richting te weinig velden, uitbreiding benodigd dus…

Na de opening werd spelregelronde 5 afgenomen door Niels Zeeman. Wederom een paar leuke nieuwe weetjes n.a.v. de spelregelwijzigingen van 1 januari jongsleden. Niet iedereen leest alle mails even goed door was wel duidelijk 🙂

De ALV ging uiteindelijk rond 20:15 van start. Uiteraard geen volledig verslag, dan kunt u de notulen opvragen bij de secretaris, maar toch een kleine impressie van hetgeen behandeld is:

  • Decharge voor 2016: verleend
  • Begroting voor 2017: behoorlijk verlies akkoord bevonden door leden, we teren in op eigen vermogen
  • Voorstel voor gelijkblijvende contributie: aangenomen
  • Voorstel voor een instaptarief contributie in het eerste jaar: aangenomen
  • Uitbreiding commissies (bestuur wil meer besturen): nieuwe leden direct aangemeld
  • Nieuw bestuurslid Omer al Alawi: aangenomen

De avond werd afgesloten onder het genot van hapjes en drankjes en het kijken naar de spannende wedstrijd AZ-Cambuur. De video-referee deed weer eens van zich spreken… en niet onterecht zo ik dacht.

Tot de volgende clubavond in april!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.